MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kaffe i København

Nyd din kaffe i en af de skønne kaffebarer i København. Her på siden har vi lavet en overskuelig guide, så du kan få overblikket over de bedste kaffesteder i København. Vi har samlet alt, du har brug for at vide, når du vil finde din næste yndlings kaffebar.

Hos Mig&Kbh har vi gjort det nemt for dig at finde de bedste kaffebarer i alle Københavns bydele. Tryk på en bydel, så bliver du præsenteret for alle kaffesteder, du finder i området. Her kan du også læse mere om hvert sted, se deres menukort og et kort over, hvor du kan finde dem. Gå på opdagelse her på siden.

Seneste nyt om Kaffebar

Vil du nyde en varm kop kaffe i hyggelige rammer, drikke en hurtig espresso eller have din kaffe to go? Uanset hvordan du foretrækker at nyde din kaffe eller te, finder du et hav af skønne kaffebarer i København. Har du brug for hjælp til at finde alle de gode kaffesteder? Hos Mig&Kbh giver vi dig den ultimative guide til alle kaffebarerne i København. 

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at finde frem til den nærmeste kaffebar, for vi har inddelt caféerne efter bydele. På den måde kan du let finde frem til det nærmeste kaffested eller udforske nye områder. Her på siden samler vi også de seneste nyheder om byens mange kaffesteder. Hos os er du altid opdateret. 

Uanset hvor du er eller hvad, du har lyst til, finder du altid et kaffested eller en café, der har lige det, du har lyst til. Her på siden finder du inspiration og forslag til byens dejlige kaffebarer. 

De bedste kaffebarer i hele København

Det er svært at udpege det allerbedste kaffested i København, for hvad der gør en god kaffebar helt fantastisk, er forskelligt fra person til person. Nogle kan bedst lide klassiske steder, hvor der er skruet helt op for hyggen og kaffen smager, som den skal, mens andre foretrækker moderne caféer. Uanset hvad du er til, finder du altid en god kop kaffe lige i nærheden.

Hos WeCycle på Amager kan du få en anderledes oplevelse, mens du nyder din kaffe. Her kan du hænge ud mellem smarte cykler, som du også kan købe, hvis du pludselig står og mangler en ny jernhest. Hvis du er sulten byder de også på en bid mad. Du finder altså lidt af hvert her.

Riccos Kaffebar finder du på forskellige lokationer jævnt fordelt over København. Kæden er af den hyggelige slags, der byder på gode kaffebønner og lækre boller, som du kan nyde i f.eks. Indre by og Valby. Du kan derfor få din yndlings kaffe fra Riccos Kaffebar flere steder i København.

Foretrækker du minimalisme er Original Coffee i indre by et besøg værd. Her er der kræset om kaffen, der er af allerhøjeste kvalitet. Du kan også få en let omgang morgenmad eller frokost, hvis sulten melder sig. Simpelt og velsmagende, sådan beskriver de selv deres serveringer. Her får du en kop rigtig kaffe af god kvalitet, uden dikkedarer.

Her fik du blot et par eksempler på de mange kaffebarer, du finder i alle Københavns bydele. Udvalget er så stort og varieret, at det er svært at få plads til dem alle i vores spalteplads. Derfor kan du gå på opdagelse i vores guide, hvor du finder alle byens kaffebarer og caféer. Lad dig friste af de mange muligheder.

Kaffe, kage og mad – lækre caféer

Kaffebarer byder ofte på andet og mere end kaffe og kage. Caféerne kombinerer menukortet fra kaffestederne og restauranterne, så du udover kaffe også kan få en bid mad. Hos mange af byens caféer kan du derfor få meget mere end kaffe, latte og te.

Morgenmad og brunch er altid et populært valg til morgenkaffen. Derfor er det ikke noget tilfælde, at mange af byens kaffesteder også serverer morgenanretninger. Hos langt de fleste kan du også nyde en omgang frokost eller aftensmad. Der er derfor lidt af hvert på menuen, når du besøger de mange caféer i København.

Hvad har du lyst til i dag? En latte og en croissant eller måske en burger og en god kop kaffe bagefter? Uanset hvad du lige trænger til, kan du altid finde et sted, der har lige det, du gerne vil have. Her på siden kan du klikke på den enkelte kaffebar og se deres menukort, hvor du kan blive inspireret eller lade dig friste af deres lækre drikkevarer og retter.   

Nyd din kaffe eller få den som take away

Du nyder nok ofte din kaffe, når du mødes med en ven, arbejder eller blot får din morgenkaffe. På mange måder er kaffebaren et sted, hvor der er plads til tid og fordybelse. Derfor har kaffestederne også gjort deres lokaler ekstra hyggelige, så du føler dig hjemme og godt tilpas i deres skønne rammer.

Når du ikke har tid til at nyde din kaffe på en af Københavns kaffebarer, kan du heldigvis få din kaffe to go. Langt de fleste steder tilbyder alle deres varme og kolde drikke som take away, så du kan nyde din favorit kaffe eller iste, selvom du har travlt. 

Find alle de dejligste og mest interessante kaffebarer i Indre By, på Amager eller et helt tredje sted. Vi guider dig til den bedste kaffe i alle hjørner af København.