MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tag på kaffebar i København og få den bedste kaffe

Er du på udkig efter en god kaffebar i København, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig lavet en stor oversigt over de bedste kaffebarer rundt om i byen, så du let kan finde frem til alle de gode kaffesteder i København.

Uanset om du er til stærk kaffe og espresso, eller om du foretrækker en af de mildere kaffedrikke som caffé latte og flat white, så er der masser af muligheder for at få en god kop kaffe overalt i kbh. Brug filtret til at vælge den bydel, du søger en kaffebar i og læs mere om hvert sted, deres menukort og placering, når du klikker dig ind på en af de mange gode kaffesteder på listen.

Filtrer Kaffebar

Den bedste kaffe i København

At udpege den bedste kaffebar i København er lidt som at vælge mellem sine børn. Der er mange gode kaffesteder fordelt i hele byen – lige fra de traditionelle og hyggelige, til de alternative og moderne.

Og så er der spørgsmålet om selve kaffen. For med så mange lækre kaffetyper at vælge imellem, er det svært at bedømme hvilken og hvem, der laver den bedste kop kaffe i byen. 

Én ting kan vi dog sige med sikkerhed: der er kaffe til enhver smag!

God kaffe i København er let at finde, uanset om man er til den bitre, den kolde, eller den søde kaffe med varm mælk og sirup. 

Er man slet ikke til kaffe, så bare rolig. Kaffe og te i København hænger uløseligt sammen, og hvor der er kaffe, er der som regel også te eller andre lækre drikke at slukke tørsten med.

Besøg en af de mange hyggelige kaffesteder

Vi danskere elsker at hygge os. Og vi elsker god kaffe. Og når de to ting kombineres, så bliver det snart ikke bedre. Det koncept har københavnerne forstået, og uanset hvor og hvornår på dagen kaffelysten melder sig, skal du ikke lede længe efter et hyggeligt kaffested i København.

Rundt om i byen har baristaerne desuden perfektioneret deres kaffegame, så alt lige fra bønnen til temperaturen på kaffen og latte arten på toppen spiller hver eneste gang.

Er du fast bosiddende i København, har du formentligt allerede en kaffebar, du altid vender tilbage til. Men med så stort og mangfoldigt et udbud i byen kan det godt betale sig at udforske nogle af de andre hyggelige kaffebarer i København eller tage den to go.

Kaffe og kage går hånd i hånd

Nu du alligevel er ude og forkæle dig selv med en god kop kaffe, hvorfor så ikke tilføje lidt ekstra sødt til bestillingen? Kaffe og kage er et match made in heaven, og på langt de fleste kaffebarer i København finder du med sikkerhed altid et udvalg af de lækreste kager, croissanter og desserter, der smager perfekt sammen med din kaffe.

Skal der skrues endnu mere op for hyggen og selvforkælelsen, anbefaler vi naturligvis, at du starter med et lækkert måltid mad på en af af de mange gode restauranter eller caféer i København. Afrund besøget med en kop af Københavns bedste kaffe og fuldend din oplevelse på bedste manér.