Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. februar 2023
Kl. 15.00 - 18.00

À TERRE x LYST KOKKETRÆF

Er du en foodie og elsker kvalitet og detaljer så skal du uden tvivl gøre plads i kalenderen Søndag den 12 Februar!

For her gæster køkkenchefen fra LYST i Vejle Yves Le Lay, ejer af restaurant à terre.

Navnet er Daniel McBurnie og han er køkkenchef på restaurant LYST i Vejle, som har høstet utallige priser, blandt andet en stjerne i Michelinguiden.

Yves og jeg Vi kender hinanden igennem nogen fælles kokkevenner, og så har vi talt sammen over sociale medier. Der blv vi enige om at nu var det tid til at stikke hovederne sammen madmæssigt!

Jeg er meget britisk i min madlavning så mange teknikker stammer fra det franske køkken. Som vi jo har en fælles kærlighed for. Den gode grundsmag er vægtet højt hos os. 

 Jeg glæder mig så meget til søndag. Gæsterne kan forvente aften med højt humør, rigtig god stemning og kemi imellem mig og Yves, som gæsterne tydeligt vil kunne mærke. Selvfølgelig den gode mad hvor vi viser smagsprøver frem fra begge vores univers. Jeg ser selvfølgelig meget frem til at lave noget lækkert mad Yves og snakke med alle gæsterne igennem aftenen!

Yves Le Lay, ejer, A Terre:

Daniel og jeg har kendt til hinanden i lang tid, men mødtes først for nogle måneder siden til et gallaevent på Kokkedal Slot. Vi klikkede med det samme, og fandt ret hurtigt ud af at vi måtte lave et træf sammen! Det er det vi gør på søndag!

Vi arbejder begge med et klassisk fransk fundament, og lader det strække sig ud i vores egen personlige retning. Daniel søger i højere grad mod et lette nordiske udtryk, hvor mit køkken søger mere ud mod det eksotiske. 

 Vores gæster skal forvente en eftermiddag/aften med positive vibes fra køkkenet. En menu der med en fælles base, vil omslutte hinanden, og skabe et dynamisk forløb gennem menuen med udgangspunkt i de ypperste råvarer. Det bliver simpelthen drønhyggeligt!

 For mig er sådan et kokketræf her en ren win-win. Personalet hygger sig sammen under forberedelserne, gæsterne får en helt unik oplevelse. Det er altid en helt unik og intim stemning til disse middage, hvor bordets glæder bringer gæster, tjenere og kokke sammen. Det er noget jeg under alle at prøve minimum én gang i deres liv.

Så der er lagt op til et fantastisk event, du ikke må gå glip af

 

Finder sted: Indre By