Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. november 2021
Kl. 18.00 - 20.30

Afghanistans børn. To årtier med cirkus – hvad så nu?

FOR 20 ÅR SIDEN tog grundlægger David Mason initiativ til den idé, der hurtigt skulle vise sig at blive en stor succes – nemlig at bruge cirkus og teater som ramme til at give afghanske børn og unge et FRIRUM FOR KONFLIKT, krig og en måde at håndtere og bearbejde traumer.

David Mason, der med hjælp fra Berit Mühlhausen, grundlagde MMCC, inviterer sammen med resten af MMCC’s team til en aften for Afghanistan SØNDAG D.14/11 KL.18. Adressen er: Enghavevej 82B (AFUK), 2450 København.

En aften med mad sponsoreret af vores tidligere bestyrelsesmedlem i MMCC, Enayat Safi, nu chefkok og manden bag succesen DHABA KITCHEN, som denne aften vil stå for at forkæle vores smagsløg.

MMCC’s ambassadør, journalist og dokumentarist, NAGIEB KHAJA, der har rejst i, skrevet bøger om, og lavet film fra Afghanistan til de største danske TV kanaler, vil være at møde denne aften og give et særligt indblik i situationen i landet lige nu.

Den talentfulde FOTOGRAF, SARA GALBIATI, inviterer os til at se de billeder som hun var i Afghanistan og tage af vores cirkusbørn. Disse fantastiske fotografier vil det denne aften være muligt at købe. Billederne kan forudbestilles og afhentes på dagen.

Alle indtægter fra salget går ubeskåret til MMCC, så vi fortsat kan støtte vores lokale medarbejdere og skabe frirum for de mange børn og unge, som ligesom resten af civilbefolkningen – er vågnet op til en virkelighed med uvished og frygt under Talibans kontrol.

 

Finder sted: København SV