Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

12. juni 2024
Kl. 19.00 - 21.00

Annamette Fuhrmann HEDETOUREN

ANNAMETTE FUHRMANN KOMMER TIL BREMEN TEATER MED ‘HEDETOUREN’.

Annamette Fuhrmann inviterer til en underholdende og inspirerende aften med menodramatisk akuthjælp til alle os, der er klar til at flytte i skoven (hvor vi kan svede i fred). Er du uforberedt, panikslagen, hårdt ramt eller bare nysgerrig på hvordan du kommer styrket igennem den her fase af livet – så er denne aften lige noget for dig.

Du er ikke alene.
På sin Instagram-profil deler Annamette alt om overgangsalderen. Både det alvorlige, det triste, det skæve og de sjove sider af overgangsalderen. Men nu skal vi også mødes i virkeligheden, stå sammen og finde gensidig inspiration til at tackle dét, der immervæk rammer halvdelen af verdens befolkning og desværre stadig er tabuiseret og underprioriteret som samtaleemne (og det skal vi lave om på!).

Akuthjælp til overgangsalder-rage
Annamette har været rasende over manglen på information, åbenhed og viden om den del af et kvindeliv, der kan påvirke os i rigtigt mange år. Vred over lægernes ikke-hjælp, omgangskredsens manglende forståelse og sin egen afmagt. Annamette har derfor samlet sine allerbedste råd, erfaringer og tåkrummende anekdoter og er klar til at dele dem med dig denne aften.

Du kan blandt andet se frem til følgende emner:
– Hvor lysten til at flytte i skoven kommer fra
– Hormoner og hukommelse
– Husk at have drømme for fremtiden
– Hvad ville jeg gerne have vidst før overgangsalderen startede
– Positivliste over overgangsalderen
– Farvel tabu
– Hjælpemidler (og her er der ikke tale om kørestole, krykker, strømpepåtager osv.)
– Stopper overgangsalderen nogensinde?
– Antiinflammatorisk kost


Annamettes bedste råd:
“Lær at give slip. Du er i en periode af dit liv, hvor der skal skiftes fokus og gives slip. Det, der var, kommer aldrig tilbage, men der er noget smukt over et blankt stykke papir, og du bestemmer helt selv, hvad der skal på det. Brug dine søvnløse nætter til at drømme og lægge planer, for det er din overgangsalder – du bestemmer.”

Annamette er journalist, radiovært, forfatter og udråbt klubleder af Danmarks største Menopause Community på Instagram @fuhrmannshedetur.

 

Finder sted: Bremen Teater