Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

8. maj 2024
Kl. 20.00 - 22.00

Nikolaj Nørlund MED GÆSTER OH LAND & NINNA LUNDBERG (GANGER)

NIKOLAJ NØRLUND KOMMER TIL BREMEN TEATER MED SANGE FRA HELE BAGKATALOGET, HERUNDER SIT NYE ALBUM ‘ALLE SØSTRENE’, OG GÆSTER OH LAND OG NINNA LUNDBERG FRA GANGER.

 

Siden solodebuten ’Navnløs’, der bød på nyfortolkninger af Michael Strunge-digte, har Nikolaj Nørlund udfordret og skubbet sine egne og publikums grænser med adskillige projekter gennem tekst og musik. Han udgav sidste år albummet ‘Alle Søstrene, der blandt andet bød på singlen ‘Den Nye Danske Sommer’ med Mew-forsanger Jonas Bjerre og keyboardmesteren Adi Zukanovic.

I maj kommer han til Bremen Teater med en særlig koncert, der blandt andet vil byde på særlige gæsteoptrædener Oh Land og Ninna Lundberg fra Ganger.

Nørlund selv udtaler om showet: ”Vi prøver altid både at se fremad og bagud, når vi sammensætter et show, altså så sætlisten afspejler hele mit bagkatalog, men også hvor jeg er på vej hen. Det er dét publikum og jeg har med sammen. Det kan være gamle sange i nye versioner eller nye sange i nye versioner, der mange bud. Det hele kommer i spil på Bremen. Og vi har nogle helt særlige gæster med.

Oh Land har jeg arbejdet med i flere omgange, ikke mindst på duetten Rumskib fra Hverdag i Paradis. Hun er en stærk artist og en overlegen performer. Ninna Lundberg kender de fleste fra hendes band GANGER, og hende fik jeg lokket med på Mørkerød, en af mine favoritsange fra ALLE SØSTRENE, og det bliver vidunderligt endeligt at spille den LIVE.”

Nørlund proklamerer desuden, at der er en ep på vej i april: ”Ja, jeg kan jo ikke helt lade være, så nu har jeg hovedet nede i maskiner og notesbøger igen. Det er med kort aftrækker, så hvor det hele lander må vi se til april, men jeg har det sjovt, og det er altid et godt tegn”.

Nørlund har udgivet et hav af udgivelser bag sig i eget navn, der har sikret ham anmelderros fra Politiken, Jyllands Posten og Soundvenue. Via sit pladeselskab Auditorium har han sideløbende produceret og udsendt kunstnere med sans for såvel det sproglige som det musikalske. Ud over hans succesfulde relancering af koryfæet Niels Skousen i 2002, kan Ulige Numre, Jens Unmack, Maskinvåd og Martin Ryum nævnes. I 2003 vandt han en Danish Music Awards i kategorien Årets producer og i 2006 en Steppeulv ligeledes i kategorien Årets producer. I 2012 modtog Nørlund Niels Matthiasens kulturpris “Kultur-Niels”.

 

Finder sted: Bremen Teater