MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

3. februar 2023
Kl. 17.00 - lør Kl. 22.00

Bliv en lysende stjerne på Broens Skøjtebane

Oplev et magisk lysshow, dans med celebrities fra filmens verden og vind en tur til Paris.

Det bliver helt eventyrligt på Broens Skøjtebane til februar, hvor selveste Disneyland Paris indfinder sig på pladsen … eller mere præcist på facaden af Nordatlantens Brygge.

I fire uger vil den store facade fungere som levende lærred for et magisk tegnefilms-univers under Copenhagen Light Festival den 3.-25. februar. Værket kan opleves hver dag under Copenhagen Light Festival klokken 17.00 – 22.00.

Det bliver en øjenåbner af de helt store, at opleve det eventyrlige lysshow udfolde sig på det gamle pakhus ved skøjtebanen. Udover at nyde det spektakulære syn på afstand er det også muligt selv at deltage aktivt i den virtuelle lysfest. Det kræver blot, at du uploader et billede af dig selv på http://cphlightsmagic.dk og voilà … aftenen efter står du midt i en svingom med Anders And og Mickey Mouse på den store facade.

Kendisserne kommer helt fra Lysenes by – altså Paris – for at kaste lys og stjernestøv over Broens Skøjtebane, og alle, der har uploadet et billede af sig selv, er med i konkurrencen om en tur den anden vej. Der er nemlig intet mindre end en familietur til Disneyland Paris på højkant i konkurrencen.

 

 

Finder sted: Broens Skøjtebane