MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

24. april 2022
Kl. 11.00 - 12.00

Børnekoncert med Anton og Rikke

Kom og oplev det skønneste børneshow med god musik, fællesdans og sjove historier. For børn i alle aldre og deres voksne.

Kan du heller ikke få nok af fede børnesange med masser af energi og humor, så skal du helt sikkert tage ind og synge med på en god blanding af klassiske børnesange og helt nye sange om bærerdygtighed, venskaber, leg og fantasi, i selskab med Anton og Rikke.

Med deres musikalske rødder og erfaring inden for musikpædagogik og formidling, bliver du taget med på en rejse ind i et legende børneunivers bestående af sang, dans og spil. Anton og Rikke leverer et show i børnehøjde hvor alle – store som små – kan være med.

Om Anton og Rikke

Anton Falk og Rikke Ava Bech har arbejdet sammen i 7 år som musikpædagoger og undervisere – og de spiller børnekoncerter rundt omkring i landet – hvor rytmik og fællessang også indgår i deres show.

Rikke Ava Bech er en ung sangerinde, sangskriver, musiker og musikpædagog. Rikke Ava har erfaring med undervisning i rytmik og sammenspil for børn i alderen 1-16 år. Hun har undervist på musikskole og privat i klaver og sang. Rikke har modtaget sangundervisning i Anne Rosing metoden v. sangcoach Anne Hjort og har studeret kroppens anatomi.

Anton Falk er en ung musiker, producer, sangskriver og musikpædagog. Han har undervist i rytmik, musik og lydproduktion, på diverse fri- og lilleskoler. Anton er vokset op i en yderst musikalsk familie, hvor afrikanske og cubanske rytmer og sange var en stor del af hverdagen.

Både Anton og Rikke har gået på Århus Friskole og i musikklubben Kucheza, hvor musik og dans har været i fokus. De er således opflasket med den rytmiske musik, som de fortsat dyrker og udbreder glæden ved.

 

Finder sted: Valby