MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

28. oktober 2021
Kl. 18.30 - 22.00

BRAIN FOOD – SYDHAVNENS VINBAR

Mød Rasmus Bredahl – medforfatter til bogen om Neurogastronomi og nyd en aften i godt selskab med mad & vin til.

Denne aften introducerer vi dig til viden om sanser, smage, adfærdspsykologi og alle de ting, der kan have indflydelse på din smagsoplevelse.

– Oplev, hvordan hjernen kontrollerer din lyst til mad, din sult og lær sensorikken at kende.

Udover en tur rundt i smagens univers, får du vores færøske laks, koldrøget over kirsebærgrene i tre dage af Mikael på Samsø – samt luksuscharcuteri og et lille udvalg af oste.

Vi har afstemt en vinmenu til aftenen, hvor du får 3 gode glas.

 

Finder sted: Sydhavnen