MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. marts 2024
Kl. 10.00 - 12.00

Burnout Meditation

Velkommen til en oplevelse du ikke har prøvet før! Vi inviterer dig til at deltage i vores dynamiske meditationsarrangement, der finder sted den 23. marts.

Dette unikke event kombinerer aktiv dynamisk meditation med bevægelse til musik, som driver dig til at give slip på din vrede og opsparede energi.

Vi kalder det Burnout Meditation fordi du gennem ca 2 timers aktiv meditation, vil bevæge, danse, råbe, hoppe, skrige og bare tillade dig selv at udtrykke lige det, som musikken fremkalder i dig. Når du har fået alt ud, vil du opleve at egoet giver slip, og kroppen er udmattet. I det øjeblik genopdager du dig selv, og kan mærke dit indre dyb.

Vores erfarne instruktører vil støtte dig gennem processen, der synkroniseres med musikken, hvilket hjælper dig med at fordybe dig i øjeblikket. Dette arrangement er designet til at genskabe balance mellem sind og krop.

Gør dig klar til en transformerende dag. Vi glæder os til at byde dig velkommen den 23. marts til en oplevelse af fornyet vitalitet og indre ro ved vores dynamiske meditationsarrangement.

 

Finder sted: København Ø