Chokoladesmagning I Søborg
Sammen smager vi os igennem chokolade fra udvalgte chokoladeproducenter, der alle har dét tilfælles, at det er bæredygtig bean-to-bar chokolade. Altså chokolade, hvis oprindelse er kendt og hvor forholdende for chokoladefarmerne er i orden.
Chokoladen, vi smager på, er primært omkring 70%.
Du får udleveret et skema til personlige noter og oplevelser af de enkelte chokolader. Vi benytter et smagskort til at identificere noterne i chokoladen, som du også kan tage med hjem, så du efterfølgende kan bruge din viden fra smagningen.
Mens vi smager på chokoladen fortælles lidt om chokoladens historie. Vi berører også, hvor cacaofrugten gror og selve bean-to-bar processen. Alt sammen faktorer, der påvirker smag og konsistens.
Varighed: 1,5 – 2 timer. Det er vores erfaring, at chokoladesmagninger afføder gode samtaler mellem deltagerne og deres smagsoplevelser, så afsæt derfor gerne 2 timer