Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

20. marts 2022
Kl. 10.00 - 16.00

CPH Toyfair i Ballerup Hallen

Det store vintage legetøjsloppemarked CPH Toyfair slår dørene op i Ballerup Hallen for 10. gang 20. marts.

Husker du Transformers, My Little Pony, Heman & Skeletor, Ninja Turtles, Polly Pocket og Donkey Kong?

Hvis man er vokset op i 80’erne, og ens legebarn ikke er blevet gemt væk i en kasse i kælderen, så har du mulighed for at få et seriøst nostalgitrip når CPH Toyfair igen åbner dørene i Ballerup Hallen til vintage legetøjsloppemarked.  For godt legetøj er evigtgyldigt!
Som til de forrige CPH Toyfair’s vil hallen igen være proppet med fans, samlere, nostalgikere, nørder, loppejægere og glade unger, der alle svirrer rundt blandt næsten 100 stande med alt, hvad man kunne ønske sig inden for vintage legetøj, tegneserier og gaming.

Der er god mulighed for at hygge sig med familien, kæresten, din nørd ven eller kollega og få sig en sludder med en masse ligesindede, der alle igennem legetøjet den dag kan tænke tilbage på det pastelfarvede årti, hvor Nintendo stjal ens timer, imens de fire ninjaskildpadder sloges med Shredder og Barbie var på tur med Ken eller måske få en pose barndomsplastik med hjem.

Der vil også være mulighed for at sidde i caféområdet og puste ud og tanke lidt op og Star Wars fans kan nyde velgørenhedsorganisationen Troopers For Charity, der holder parade i deres flotte kostumer og måske få taget et billede sammen med dem. Skulle du selv få lyst til at møde op i cosplay eller udklædning er der gratis indgang.

 

 

Finder sted: Ballerup