Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. juni 2023
Kl. 15.00 - 16.30

Dem vi er – en talk om identitet

Som del af Jødisk Kulturfestival 2023 inviterer Jødisk Informationscenter til en talk om sammensatte identiteter. Vær med når vi taler med Sanne Cigale Benmouyal og Flemming Møldrup om, hvordan det er at befinde sig på tværs af religiøse og nationale skel.

Jøde, israeler og dansker

I 2023 er en sammensat identitet ikke længere et nyt fænomen – men det gør det ikke mindre relevant at tale om. At være jøde, israeler og dansker kan være en kompleks størrelse at forstå og formidle. Til dette arrangement forsøger vi at sætte ord på kompleksiteten, når vi taler med Sanne Cigale Benmouyal og Flemming Møldrup om, når forskellige identitetsmarkør sameksisterer.

Om oplægsholderne

TV- og radioværterne Sanne Cigale Benmouyal og Flemming Møldrup har begge jødisk ophav, fædre der er fra Israel, og de er begge to opvokset i Danmark. De har før sat ord på deres identiteter og er begge to blevet konfronteret med deres sammensatte identitet af andre, som har holdninger til den. Samtalen modereres af projektleder for Jødisk Informationscenter Emma Feil.

 

Finder sted: Indre By