MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

1. april 2023
Kl. 15.00 - 17.00

De’r bare SÅÅÅ barokt!

Barokmusik på blokfløjte fra høj og lav

“De’r bare SÅÅÅÅ barokt” er et soloprogram malet med en palet af musik fra barokken; den største glans periode indtil idag for blokfløjten. Derfor også en periode og en musik, der altid har været både vigtig og vægtig for mig som blokfløjtenist. Faktisk en musik, der var med til at gøre mig til blokfløjtenist. En musik og en hel verden af historie og historier, som altid har lokket.

Musik af Johann Sebastian Bach, sønnen Carl Philipp Emanuel Bach og franskmanden Marin Marais er grundstammen i koncerten. Tre vægtige soloværker i helt hver sin verden, og dog alle tre meget barokke. Som krydderi, forlystelse og ekstra oplysning mellem disse større værker har jeg sat dansk musik og berettelser ind fra tiden. Det er dansemusik hentet ud af et 1700 tals høstbal, fabuleringer over en verdslig melodi til en sang af vor store salmedigter T. Kingo, og en folkevise, som også i 1600-tallets Danmark blev sunget flittigt af høj som lav.

Undervejs vil Marit også fortælle lidt om tiden, hvor musikken blev til, og Thomas Kingos egne ord vil også være med til at male en tid, hvor alt er bare SÅÅÅ barokt!

 

Finder sted: Metronomen