Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

31. maj 2023
Kl. 14.00 - søn Kl. 23.59

Distortion 2023

Så skal vi igen feste i de københavnske gader

Distortion vender nemlig  retur i 2023 og det er derudover deres 25 års jubilæumsår. Festivalen vil blive afholdt 31. maj til 4. juni 2023. Se allerede nu nogle af årets kunstnere

Festivalstifter Thomas Fleurquin om de annoncerede navne

“Charlotte de Witte er verdens førende techno navn, som vi har fulgt i mange år, og som endelig endelig kommer tilbage til Distortion efter flere coronaaflysninger. Æren er mindst lige så stor ved at kunne præsentere Moodymann, nok den mest anerkendte Disc Jockey blandt alverdens Disc Jockeys. Moodyman navigerer mellem experimenterende disco og minimal techno og er fuldstændig legendarisk!

Monolink er også et navn, som har vokset sig gigantisk, siden vi præsenterede ham i 2016 – det bliver en festlig gensyn.

Så har vi også alle de nye stjerneskud som Trym, 9×9, Beige, Anna som jeg glæder mig meget til, samt danske Courtesy.

Honey Dijon fortjener også at blive nævnt – hun spiller mere klassisk Chicago inspireret disco-house, og hun er jo blevet et kæmpe modeikon, som verdens største transkønnede DJ, så det bliver fantastisk at opleve den stemning, hun vil skabe”.

Festivalen fortsætter sin nye strategi fra 2022.

“Distortion 2022 var en relancering af byfesten med en ny festivalstrategi: alle de vilde fest-elementer kom ud af de åbne gader og ind i festival-agtige musikzoner. Nu har vi fået godkendt fortsættelse af dette format, som skal cementere Distortion som Københavns byfest. Vi er meget taknemmelige for, at publikum har taget Distortions nye form til sig allerede det første år. Vi opnåede et stemningsskift, som vi troede ville have taget flere år at gennemføre”, siger Thomas Fleurquin, Distortions stifter.

Så få fat i alle musik glade venner, veninder, kollegaer og køb jeres billet og så ses vi til en fantastisk fest i 2023

 

Distortion 2023 trailer

 

 

Finder sted: København