Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. november 2021
Kl. 19.00 - 21.00

Du kan alt: Forfatterforedrag med Christian Jungersen

Mød forfatter Christian Jungersen, og hør ham fortælle om sin nye store samtidsroman ”Du kan alt”, når han besøger Christianshavns Bibliotek.

DU KAN ALT
Christian Jungersen er tilbage med et nervepirrende kærlighedsdrama og en thriller om livet efter midtvejskrisen. Da Pers søn flytter hjemmefra, og hans kone vil skilles efter 22 års ægteskab, siger han sit job op for at blive selvstændig. Han vil opbygge en virksomhed inden for terapi og coaching, og han vil vise os vejen til et mere lykkeligt liv, men både han og hans virksomhed kæmper mod verdens uforudsigelighed. Livet overfalder ham med uopklarede mord og sjælemord.

”Du kan alt” er en eksplosion af en roman, der stiller spørgsmålene: Kan vi skabe os et nyt liv, den dag det bliver nødvendigt?… Og kan vi gøre det igen næste gang, det bliver nødvendigt? Velkommen til en kolonihaveforening på Amager, baren på taget af et femstjernet hotel i Rio de Janeiro og en udslusningspension for ungdomskriminelle. For ikke at tale om et fængsel i Iran for politiske modstandere og Assistens Kirkegård om natten.

 

Finder sted: Christianshavn