MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

6. april 2024
Kl. 20.00 - 23.00

Dune Messiah + Support: Love People

Dune Messiah spiller en 10 års jubilæumskoncert med gæsteoptrædener, gamle sange fra bagkataloget, samt nyt materiale. Gæsteoptrædener: Surprise DJ’s vil blive annonceret løbende.

 

Dune Mesiah:

Den Københavnske ‘deviant pop’ artist, Dune Messiah udstiller en verden af dybt personlig sangskrivning. På det seneste album “Privileged” er latin percussion rytmer sammenvævet med spanske horn, og en spøgende crooner Bowie-vokal finder sig selv i dialog med en 90’er Lynch-saxofon.

Sangskriver Magnus Westergaard har med sig en kvartet, som sammen leverer en intens live oplevelse. Dette er resultatet af flere omfattende turneer i hele Europa, der har banet vejen for loyale fanbaser i Berlin og Paris ved siden af hjembyen København. Gennem følelsesladet lyrik undersøger Westergaard eksistensens skyggesider, mens en grænsesøgende instrumentering pendulerer mellem vold og skrøbelighed.

“Den troende singer-songwriter kunne sagtens være Leonard Cohens nordiske arvtager.” – skriver Politiken.

De to singler “I Headed for the Dancers” og “In Front of Others” fra det nye album er begge kommet i rotation på P6 BEAT.

Love People:

Love People er en duo bestående er Christian Kier og Esben Skriver Hjort.

Deres musik er indiepop, der trækker på inspiration fra singer-songwriter-traditionen og moden pop som eksempelvis Lars H.U.G., Georg Michael og Prefab Sprout.

Love People har gerne en bidende kommentar til sig selv såvel som generelle tendenser i samfundet. Teksterne er ofte inspireret af det på én gang svære og forløsende i brud og kredsende omkring dannelsestemaet; om at modnes og vokse ind i livet.

Gruppen har netop udgivet EP’en, True Affection, hvorfra tracket “Day by Day” var featured Fredagssinglr hos Undertoner.

 

Finder sted: HUSET