Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

21. oktober 2021
Kl. 20.00 - 23.00

HUN SOLOCIETY LANCERINGSFEST

HUN SOLO inviterer til one-of-a-kind better-together lanceringsfest af vores nye online community HUN SOLOCIETY torsdag d. 21. oktober i Musikcaféen. Vi skal feste og fejre premieren!

Hun Solo arbejder for og har altid arbejdet for diversitet. Med den nye Hun Solociety-platform får vi mulighed for at hæve os over geografiske begrænsninger og verdens tilstand og komme længere ud med vores mission om at løfte og fejre kvinder og kvindeligheder i musik. Og vi ønsker at invitere endnu flere med på den mission. Mange vil gerne gøre noget ved den skæve kønsbalance, men ved måske ikke, hvor de skal starte. Med Hun Solociety kan man utrolig nemt være med til aktivt at gøre en forskel, simpelthen ved at abonnere, og samtidig modtager man en masse inspirerende kvalitetsmusikindhold. Vi håber på at samle en hær af mikrorevolutionære, så vi sammen kan skabe forandring, udtaler Kirstine Stubbe Teglbjærg, der laver musik under navnet Sitrekin og er co-founder af Hun Solo, i en pressemeddelelse.

Musikfællesskabet Hun Solo blev dannet i 2016 og har siden da kæmpet for bedre vilkår for kvinder og non-binære i den danske musikbranche ved blandt andet at arrangere koncerter og udgive musik med kvindelige kunstnere.

Gennem tiden har Hun Solo præsenteret cirka 90 kunstnere, turneret landet rundt (blandt andet på Roskilde Festival, SmukFest og Spot Festival), spillet koncerter i Pakistan og på Færøerne samt vundet tre priser. Senest vandt Hun Solo GAFFAs Tak Rock Prisen i 2020. Prisen gives til en ”aktør, der yder en ekstraordinær indsats for dansk musik”.

Kom med til en aften, hvor vi sammen hylder diversiteten i dansk musik!

 

 

 

Finder sted: Indre By