Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. september 2022
Kl. 20.00 - 21.30

I Else Marie Pades sfæriske fodspor – VEGA hylder elektro-pioneren

Under dette års Golden Days Festival med temaet QUEENS præsenterer VEGA en hel særlig koncertaften med CTM og
Astrid Sonne i en hyldest til Else Marie Pade

Aftenen starter med en introduktion til Else Marie Pades liv og musikalske univers i en samtale mellem forfatter og journalist Andrea Bak samt lyddesigner Ingeborg Okkels. Herefter er der koncert med CTM og Astrid Sonne. På samme måde som Else Marie Pade ikke lod sig begrænse af rammer og “plejer”, bliver der denne aften plads til at udforske musikkens rum og sende vores tanker i nye retninger.

Astrid Sonne spiller nyt materiale. Hendes sange fremstår som soniske rum, hvor du som lytter kan lade tankerne flyde og fornemme lyden opløses i en sfære af tangenter, strygere, stemmer og knapper.

CTM løfter sløret for sit kommende album lavet i samarbejde med billedkunstner Frederik Worm. CTM er Cæcilie Triers soloprojekt, der bygger bro mellem den klassiske og moderne eksperimenterende verden. Hendes musik har modtaget stor anerkendelse både i Danmark og internationalt.

I løbet af aftenen er det også muligt at dykke ned i Else Marie Pades univers i en pop-up-udstilling kurateret af Ingeborg Okkels og Edition-S.

 

 

Finder sted: Lille Vega