Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. september 2024
Kl. 20.00 - 22.00

Jordan Rakei forkæler VEGAs øregange med dristige toner

Med en lyd der fusionerer elementer fra jazz, hip-hop og elektronisk bringer den australske producer, vokalist og multiinstrumentalist, Jordan Rakei, sine sjælfulde hymner til VEGA

Den succesfulde producer, vokalist og multiinstrumentalist, Jordan Rakei, der har opnået bred anerkendelse for sin ”gør-det-selv” tilgang til musikken, kommer tilbage til Store VEGA. Rakei tog musikmiljøet i London med storm, da han begyndte sin musikalske rejse med debutalbummet ”Cloak” fra 2016. Sidenhen har samarbejder med artister som Loyle Carner og Tom Misch været med til at videreudvikle hans forskelligartede lyd.

Den newzealandske virtuos, der er vokset op i Australien, kommer til at give koncert i efteråret i forbindelse med udgivelsen af sit femte album ”The Loop”. På denne ambitiøse plade kommer man til at kunne gå på opdagelse i Rakeis dristige produktioner, orkestrale arrangementer og et Odysseen narrativ.

På albummet afviger Jordan Rakei fra sine ”gør-det-selv”-rødder og leverer en storartet lyd, indspillet i RAK Studios. Lead-singlen ”Flowers” afslører en mere sårbar side af musikeren og er dedikeret til hans hustru. Albummet er han mest ambitiøse og sammenhængende værk til dato.

Oplev en fornyet version af Jordan Rakei, bedre end nogensinde før, når han igen er klar til at betage publikum i Store VEGA med sin geniale musikalitet.

Billetsalget starter fredag den 2. februar kl. 11.00 via vega.dk og ticketmaster.dk

 

Finder sted: Store Vega