MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

4. maj 2023
Kl. 20.00 - fre Kl. 01.00

La Dame Blanche + support: MC Mambe & DJ Mezcal

Et mix af hip hop, kvindelig empowerment, dancehall, og ikke mindst fede beats

Med sin enestående blanding af hiphop, kvindelig empowerment og ikke mindst catchy beats, sanger, fløjtenist og percussionist Yaite Ramos, aka. La Dame Blanche, leverer en kraftfuld og overbevisende lyd, som tilkalder alle former for spiritualitet

Venue: Musikcaféen, HUSET 3rd floor
Doors: 20.00
Show: 21.00
Admission: 160 / Valid Student ID: 80 kr
Setup: Standing

Datter af Jesús “Aguaje” Ramos, -kunstnerisk leder af Buena Vista Social Club-orkestret, cubaneren der pt er bosiddende i Paris, skaber synergi mellem forskellige aspekter; af Latin og Urban, Cumbia og Hip-Hop, det stærke og det sensuelle.

“Min far var den person, jeg altid ville imponere”, fortæller hun, mens hun indrømmer, at “hele verden kendte mig som HANS datter, og det er en af grundene til, at jeg kaldte dette album ELLA (HENDE).”

La Dame Blanches fjerde album af er derfor en hyldest til hendes mor og alle kvinderne der lever i La Dame Blanches hjerte. “Min mor får alt til at skinne, fra gulvene i huset til musikken i min sjæl”.

Efter udgivelsen af det kraftfulde album med titlen “Ella” september 2020, var La Dame Blanche tilbage sidste år med en række singler og collaborations. Hun udgav blandt andet singlen MATA SEDE med den brasilianske sangerinde Amanda Magalhães.

Efter MATA SEDE blev singlen VENENO udgivet den 1. juli gennem en COLORS SHOW-session. Et voldsomt og kraftfuldt nummer, der viser hendes evner som sanger og fløjtenist!

MC MAMBE

Københavns cumbia-queen tilføjet som support og DJ på onsdag!

Mambe som er kendt fra duoen Mambe & Danochilango starter festen og får skabt den perfekte vibe med et energisk live set og som DJ inden og efter La Dame Blanche. Hun er en eklektisk kunstner, som har stået på scener rundt omkring i verden. Hun er født i Colombia, vokset op i Sverige og har bosat sig i Danmark, men hele verden er hendes playground, når hun fyrer et killer soundsystem og DJ-set af.

 

Finder sted: Huset-KBH