Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. september 2021
Kl. 10.00 - 11.00

LÆRKE BAGGER – Just Tie Knots

At strikke skal gerne være noget lystfyldt og man skal ikke lade sig slå ud af, at man laver fejl. I dette foredrag fortæller Lærke Bagger om, hvordan man kan komme fra at føle sig forkert og usikker, til at finde styrken til at tro på sig selv, satse hele butikken   – og i øvrigt bare strikke helt vildt meget! Om at turde lade fejlene være med – både i liv og strik – og give dem plads i designet. Just tie knots er også et dogme; Lærke Bagger hæfter ikke ender, men binder i stedet knuder som en del af sit design.

Lærke Bagger er uddannet tekstildesigner med speciale i håndstrik fra The Royal Danish Academy of Fine Arts. Hun begyndte at strikke som 8-årig og har hele sit liv satset på strik – i dag er hun anerkendt verden over.

Til august udkommer bogen Strik af Lærke Bagger, som man vil kunne købe og få signeret efter oplægget. I bogen indgår 15 farverige og sprudlende strikkeopskrifter, som kan varieres i det uendelige ved hjælp af Baggers uhøjtidelige teknikker.

Glæd jer til en formiddag, hvor både begyndere og øvede får inspiration med hjem, og som helt sikkert vil få give både mod til at kaste sig ud i nye projekter og et mildere syn på ens igangværende projekter.

 

Finder sted: Indre By