MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

9. marts 2022
Kl. 20.00 - tors Kl. 21.50

Malik Nashad Sharpe He’s Dead

En del af programmet POPDEATHPOWER præsenteret af Dansehallerne x Betty.

He’s Dead er en dyster koreografisk fantasi, der tager fat i spørgsmålet: “Var Tupac deprimeret?” Spørgsmålet kan ikke besvares, og derfor benytter det konceptuelle gruppeværk sig af dans, tekst, live-action og lyd i et møde mellem mørke systemer, atmosfærer og dramaturgier for at kunne begræde de ting, vi ikke kan afdække.

He’s Dead bevæger sig ud over håbets sociale rammesætning og arbejder med meningsproduktionens undertoner ved at anvende koreografien som et værktøj og en formel kraft bag udforskningen af, i dette tilfælde, det u/mulige. Værket knopskyder marginale identifikationer og melankolske subjektiviteter som både en fantasifuld ramme og som praksisser, der går imod afhumanisering.

He’s Dead er skabt af den nye britiske stjerne Malik Nashad Sharpe aka Marikiscrycrycry. Forestillingen præsenteres som en del af programmet POPDEATHPOWER af Dansehallerne x Betty.

Artist talk den 9. marts 2022

Publikum inviteres til en samtale med kunstneren Malik Nashad Sharpe aka Marikiscrycrycry efter forestillingen den 9. marts 2022. Varighed: ca. 25 minutter.

 

Finder sted: Frederiksberg