Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

16. april 2024
Kl. 19.00 - 21.00

Martin Bonde Mogensen HVAD KROPPEN PLEJER – KAN DU ÆNDRE

MARTIN BONDE MOGENSEN KOMMER TIL BREMEN TEATER MED “HVAD KROPPEN PLEJER – KAN DU ÆNDRE”.

 

Har du nogensinde stået ved en korsvej i livet og spekuleret på, hvordan du får det liv, du dybest set gerne vil leve?

Siden 2003 har Martin Bonde Mogensen arbejdet som kropsterapeut, haft +30.000 behandlinger, afholdt over 100 sundheds retreats i ind- og udland og været med til at skriver 7 bøger om kroppen og sundhed, og det er her, han gang på gang har mødt mennesker, der føler, at de har mistet styringen over deres liv.

Martin er ikke vokset op med rødbedebøffer, yoga og vandreture. Tværtimod. Som ung levede han et usundt liv og fra han var 17 til 23 år tog han 45 kg på og blev temmelig overvægtig. Hans egen historie handler om hvordan, at “den fede sømand” blev til en dedikeret sundhedsnørd og kropsterapeut.

Din fortid definerer ikke din fremtid, og det fantastiske er, at vi selv har muligheden for at tage styringen. Men det kræver bevidsthed om vores vaner og de valg der bevidst og ubevidst, styrer vores liv. Den såkaldte programmering. En programmering som for stort set alle er sket fra de var 0-7 år. Vi kan ændre den programmering med de rigtige værktøjer.

Martins nye bog ”Hvad kroppen plejer – kan du ændre” udkommer samme dag som dette event og det skal fejres med et brag af en aften.

Martin inviterer dig til at udforske en rejse mod forandring og personlig udvikling, der kræver forståelse og vedholdenhed. Det lyder svært, men det er nemmere end du tror. Du skal bare vide hvordan, og det kommer han ind på denne aften…

Martin Bonde Mogensen: Founder af B:A:M kropsterapi og det holistiske træningsunivers B:A:M Universe, og ejer af klinikken Kropsinstituttet.

I mere end 25 år har B:A:M kropsterapeut Martin Bonde Mogensen arbejdet med folk, der gerne vil ændre en eller flere ting i deres liv. Nogle vil tabe sig og spise sundere, andre sove bedre om natten og have mere glæde i hverdagen. Andre igen drømmer om det hele.

Men kun for nogle lykkes det. Hvorfor ved Martin Bonde Mogensen, for han har set det ske igen og igen, både når folk kommer i mål, og når de ikke gør. I HVAD KROPPEN PLEJER – KAN DU ÆNDRE deler han ud af sin viden og fortæller, hvordan man kommer derhen, hvor man gerne vil være.

 

Finder sted: Bremen Teater