MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

26. maj 2024
Kl. 19.30 - 23.30

My Darling Clementine

De startede som en hyldest til de klassiske countryduetter fra 60’erne og 70’erne, og siden har duoen, Michael Weston King og Lou Dalgleish, placeret sig i spidsen for den stadigt voksende americana-scene.

 

For det, der begyndte som lidt af et sideprojekt for Michael Weston King og Lou Dalgleish, er My Darling Clementine vokset og vokset, og til en vis grad har det overhalet solokarriererne for de to hovedpersoner.

Som en hyldest til de klassiske countryduetter fra 60’erne og 70’erne markerede duoen sig på country og americana-scenen med deres roste debutalbum fra 2011, “How Do You Plead?”. Michael Weston King og Lou Dalgleish har fortsat med at udfordre grænserne inden for countrymusik.

Seks albums, en DVD-samling, over 800 koncerter på verdensplan, en række stærke musikalske samarbejder (Kinky Friedman, The Brodsky Quartet, Graham Parker og krimiforfatter Mark Billingham) har ført til, at de har vundet talrige priser, fået en stadigt voksende, passioneret fanbase og er blevet hyldet af kritikerne.

Tag dine kære under armen og glæd jer til en helt særlig søndag aften!

 

Finder sted: Vesterbro