Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. juli 2023
Kl. 21.00 - søn Kl. 23.30

NATASJA HYLDES I OPERAEN

Fra undergrunden til Operaen – Natasja hyldes i ny musikforestilling

På scenen står sangere som Cisilia Ismailova, Feven Geles, Caroline Henderson, Billie Koppel og et ensemble af dansere. NATASJA er instrueret af Nikolaj Cederholm, Pharfar er kapelmester og leverer musikken live på scenen, mens Clemens Telling står bag idé og manuskript.

Natasjas tid her på jorden sluttede for hurtigt, for tragisk og for uretfærdigt – men nu hylder og fejrer musikforestillingen NATASJA hendes liv, hendes musik, og ikke mindst det gigantiske musikalske såvel som menneskelige aftryk, hun nåede at sætte, og stadig sætter, på flere generationer af danske musikelskere.

NATASJA tager os med ud i alle tænkelige (og også et par af de mere utænkelige) hjørner af Natasjas liv, musik og karriere. Fra de første famlende koncerter i et mørkt, pumpende og uden tvivl lettere tilrøget Ungdomshuset på Nørrebro, til livsfarlige hestevæddeløb i Sudan, skuffelser hos pladeselskaberne og de første store hits i midten af 00’erne, hvor Natasja placerede sig tungt på tronen som Danmarks nye hiphop- og reggaedronning.

Vi er med på op- og nedturene, fra sammenbrud og knoglebrud til glædesudbrud og gennembrud. Fra den spæde start til den sørgelige slutning; det fatale trafikuheld på Jamaica. Desforuden det legendariske efterliv, hvor Natasjas sange insisterer på at bibeholde sin relevans.

Musikforestillingen er fortalt og fremført af nogle af Danmarks bedste sangere, rappere, dansere og divaer, og selvfølgelig bundet sammen af Natasjas udødelige sange som ”Gi’ mig Danmark tilbage, ”Ildebrand i byen”, ”Op med Ho’det”, ”Smuk og dejlig” og ”I Danmark er jeg født”, samt helt nye, handlingsbærende sange skrevet af Clemens Telling, som dramatisering af Natasjas begivenhedsrige og volatile liv.

 

Finder sted: Det Kongelige Teater