MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

5. april 2024
Kl. 20.00 - 23.00

Nova Concerts præsenterer: Claudio Suriano Trio Live in Concert

Nova Concerts er glade for at kunne annoncere en uforglemmelig jazzaften med Claudio Suriano Trio, der optræder live på Musikcafeen den 5. april.

 

Nova Concerts er glade for at kunne annoncere en uforglemmelig jazzaften med Claudio Suriano Trio, der optræder live på Musikcafeen den 5. april. Denne eksklusive begivenhed lover en fordybende oplevelse i den fængslende verden af Claudio Surianos musik med en stjernerække af internationale musikere. Gør dig klar til en aften, der vil nære dine musiksanser til det yderste!
The Claudio Suriano Trio

Anført af den unge italienske jazzguitarist Claudio Suriano er det indstillet til at bringe publikum til en unik blanding af minimalistiske kompositioner og ekstraordinær alsidighed. Koncerten vil fremvise Surianos seneste album, “Earth Calling”, der inviterer deltagerne på en farverig rejse gennem groovy melodier infunderet med antydninger af funk, soul og highlife toner. Denne begivenhed markerer den perfekte start på forårssæsonen og lover en aften fyldt med soniske lækkerier.

Opstillingen

Claudio Suriano akkompagneres på Alto-Sax af den sjælfulde Fredrik Kronkvist fra Sverige, en af Europas fineste saxofonister. Den talentfulde trommeslager Frederik Bülow bidrager til rytmen og leverer problemfrit teknisk udfordrende beats. Sammen lover disse tre musikere en forestilling, der udforsker forskellige grooves, udvider melodier og giver hver kunstner mulighed for at skinne individuelt.

 

Finder sted: Musikcaféen