Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

23. april 2023
Kl. 14.00 - 15.00

Rumpistol – Tilbage til fremtiden

Prismen inviterer til en elektronisk musikrejse for børn – og voksne! Så tag endelig dine børn med på en tidsrejse igennem 100 års elektronisk musik, når den elektroniske musiker og komponist Rumpistol inviterer til klanglig historietime og musikalsk legestue.

 

Publikum-involverende musikalsk tidsrejse

Rumpistol introducerer et publikums-involverende musikforedrag bestående af alt lige fra George Antheil’s Ballet Mécanique (1924) over Raymond Scott’s reklamemusik fra 60’erne, synthesizermusik med Kraftwerk og Jean-Michel Jarre i 70’erne og videre frem til i dag. Gennem den musikalske tidsrejse bliver børnene introduceret til elektronisk musik som kredser om temaer som teknologi, rumfart, synthesizere, robotter og meget andet.

I et sjovt og engagerende show får Rumpistol skabt en forståelse af fortidens og nutidens teknologiske landvindinger, hvor man bl.a. bliver introduceret til synthesizeren, thereminen, kassettebåndet og vinylpladen, som alt sammen har været med til at udvikle og udbrede den elektroniske musik. Børnene får også mulighed for selv at spille med.

“Rumpistol: Tilbage til Fremtiden” har to gange været nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets Børnejazznavn (2014 og 2017).

 

Finder sted: Prismen