SANKT HANS I GADEKØKKENET
Onsdag den 23. juni er det Sankt Hans – og denne altid dejlige sommeraften har Broens gadekøkken i år valgt at fejre ved at blande det allerbedste fra deres nye stadeholdere med det bedste af traditionerne.
Køkkencheferne fra syv nye stader byder på deres signaturretter, som kombineres med ’NaturSkånsom’ fanget fisk og skaldyr fra Fiskerikajen.
I løbet af dagen lægger en kutter til kajs foran Broens Gadekøkken med lasten fyldt med friskfanget fisk og skaldyr. Fisken danner nemlig basis for aftenens menu.
Sammen med en velkomstdrink og en dertilhørende snack giver fiskemanden en kort præsentation af det nye statskontrollerede mærke ’NaturSkånsom’, der viser vej til fisk af høj kvalitet, og som er fanget vildt og med respekt for naturen. Efter denne korte fortælling sætter vi os til bords og starter middagen.
Denne aften vil der være levende musik i Gadekøkkenet, og musikerne spiller for, når vi sammen synger midsommervisen.