MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

10. april 2024
Kl. 19.00 - 20.00

Skodsborg Talks – Dr. Imran Rashid

Er du skærmsund? Hør om konsekvenserne af digitaliseringen for vores fysiske og mentale sundhed når Dr. Imran Rashid udfordrer dine vaner og gør dig klogere på, hvordan du kan genvinde kontrollen over dit digitale liv og forbedre din mentale trivsel i hverdagen.

Hver dag bombarderes vi med enorme mængder data, som vi skal sortere, bearbejde og gemme – og hvis vi er heldige, glemme igen. Det er tid til handling! Med højt fagligt niveau gør Imran Rashid dig bl.a klogere på menneskehjernens udvikling, digitaliseringens indvirkning på os og hvilke ritualer skal der til for, at vi som mennesker kan udvikle os med teknologien i vores liv – samt hvordan vi undgår at blive afviklet af den.

Se frem til en tankevækkende talk med en af landets mest anerkendte eksperter indenfor digital sundhed.

Om Imran Rashid
Imran Rashid er speciallæge i almen medicin og forfatter til bestsellerne ”SLUK”, ”Offline”, ”Sunde Vaner – skabt med vilje”, “ Mærkbarhed” samt det seneste skud på stammen ”Skærmsund”. Derudover arbejder han som sundhedsfaglig innovationsdirektør i den globale healthtech-virksomhed Lenus, og endelig var han manden bag det meget omtalte borgerforslag om tech-industriens kommercielle udnyttelse af børn og unge, som fuldstændig ændrede samtalen om teknologi i 2023.

Om arrangementet:
Arrangementet afholdes i “The View” på toppen af hotellet.
Dørene åbner kl. 18.30. Pladserne er unummererede.
Billetprisen er inklusiv velkomstdrink og snacks.
Foredraget varer ca. en time ekskl. spørgetid.

 

Finder sted: Kurhotel Skodsborg