ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. februar 2023
Kl. 20.00 - 22.00

smash!bang!pow! præsenterer Wallows i Store Vega

Wallows er en guitarpop-gruppe, der i mere end én forstand har kurs mod stjernerne. Den unge Los Angeles-trio er godt på vej til at blive det næste store navn inden for den alternative rockscene, og nu slår Store Vega dørene op til Wallows’ første koncert på dansk grund. Man hører sjældent om bands, der bliver til, efter deres mødre lærte hinanden at kende online.

Men det er præcis det, der er kendetegnet for trioen Wallows bestående af Hollywood-multitalenterne Dylan Minette (der blandt andet spiller med i den nye ‘Scream’-film) og Braeden Lemasters (‘Men of A Certain Age’, T@gged m.fl.) samt multiinstrumentalisten Cole Preston. I en ung alder etablerede de et venskab over en forkærlighed for bands som Led Zeppelin og for 00’ernes indierock og den skinner igennem på Wallows’ charmerende og iørefaldende jangle
pop og 80’er-agtige new wave-lyd.

På gruppens tre EP-udgivelser samt det anmelderroste debutalbum ‘Nothing Happens’ fra 2019 understreger Wallows, at de er mere end en trio bestående af Hollywood-stjerner, og at deres evne til at skrive storladne rockmelodier roligt matcher skuespiltalentet. ‘Nothing Happens’ er en autentisk og underholdende fortælling om ungdommens glæder indrammet af guitarriffs og vokalharmonier, og hitsinglen ‘Are You Bored Yet’, der har Clairo som gæstevokalist, nærmer sig efterhånden en milliard streams.

Til marts udkommer albumopfølgeren ‘Tell Me That It’s Over’, og Wallows – der i september sidste år var MTV’s PUSH Artist of the Month – har allerede givet flere smagsprøver på det kommende udspil, som er produceret af Ariel Rechtshaid (Vampire Weekend, Adele, Haim). Førstesinglen ‘I Don’t Want To Talk’ er en ørehængende og tempofyldt melodi, der refererer Bob Dylan og byder på dybe emner om angsten for at miste, og andensinglen ‘Especially You’ lander 3 Februar.

 

Finder sted: Store Vega