MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

29. januar 2022
Kl. 16.00 - 18.00

Spansk topklasse på VBAR

Vi ved godt, at det er en dyr smagning. Til gengæld er det en kæmpe oplevelse at smage vine fra de absolut bedste producenter i Spanien!

Vi starter i velkendte Rioja med den meget velsmagende og bedst sælgende Marques del Hueco 2016. Den smager vi sammen med López de Heredia 2007, som med sin alder virkelig får vist, at de kan noget helt særligt i Rioja. Vinen opnår hele 96 point fra Parker.

Vi fortsætter i det spændende distrikt Priorat. Clos i Terrasses 2018, fra kultproducenten bag Clos Erasmus, er en vin, der både er elegant og fyldig. Også Clos Mogador 2017 er en oplevelse i sig selv, den er nemlig meget koncentreret og præcis på samme tid. Begge disse vine er mere end godkendt på Parker, hvor de opnår hele 96 point.

Vi slutter i det tredje store distrikt, nemlig Ribera del Duero. Den første vin har mange måske hørt om eller smagt, for den er nemlig lavet af en dansker, Peter Sisseck. Flor de Pingus rammer perfekt potentialet i området, og vi synes, at 2018 er den bedste årgang længe med en perfekt balance. Parker er enig – med 94 point. Som sidste vin serverer vi en ægte legende i en stor årgang, Vega Sicilia Valbuena 2016. Den er absolut toppen i Spanien, og den vin skal man smage mindst én gang i livet. På VBAR!

Vi serverer lidt brød, olivenolie og mandler under smagningen.

Vinene bliver præsenteret af en af vores vinkyndige ejere.

Bemærk: Minimum antal gæster er 8 personer. Hvis ikke dette opnås, aflyses arrangementet og jeres billetter bliver refunderet.

PS. Som en lille ekstra gave tilbyder vi alle deltagerne 10 procent rabat på vinflasker, hvis I har lyst til at nyde lidt mere god vin, inden I takker helt af for aftenen.

 

Finder sted: Frederiksberg