MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

27. februar 2022
Kl. 19.00 - 21.00

STINE SARA, KENNIE OG MARIA LUK RØVEN KÆLLING

Stine Sara og Kennie har den del af tourette, som hedder koprolali. Det betyder, at de ofte siger upassende ord og sætninger. Det kan være en kæmpe udfordring i dagligdagen, men de har begge lært at acceptere og leve med touretten. Stine Sara og Kennie tager nu ud med deres gode veninde og Maria, for at fortælle om livet med tourette – Og om hvordan man generelt set får vendt udfordringer til noget positivt.

STINE SARA”Jeg har altid været anderledes. Jeg kan huske forkerthedsfølelsen jeg havde som barn og teenager. Det eren af årsagerne til jeg er så åben og fortællende om mit liv og det at være anderledes i dag. Jeg ville ønske nogen havde gjort det for mig dengang – Fortalt at man godt kunne være SEJ selvom man har en udfordring – Og mange gange endda pga. den udfordring!”

KENNIE”Mit budskab til andre som har en udfordring er, at man bare aldrig må give endeligt op. Selvom alt kan synes sort skal man fortsætte, tage en dag mere og prøve igen. På ét eller andet tidspunkt får man en succesoplevelse, og det avler en ny succesoplevelse og lige pludselig kommer til at stå et sted i sit liv, hvor man kan kigge tilbage og sige; det var noget af det, der var med til at gøre mig til den jeg er i dag”

MARIA”Jeg har de sidste 15 år haft tourette tæt inde på livet, som mor og moster til børn/teens med tics og tourette. Jeg brænder for at bryde tabuer og derigennem gøre livet lettere og sjovere for både børn, unge og voksne, som på en eller anden måde ikke føler, at de passer ind”.

Sammen fortæller Stine Sara, Kennie og Maria om tourette, med afsæt fra hver deres tilgang til diagnosen. Det bliver ærligt, vedkommende og med garanti morsomt.

 

Finder sted: Bremen Teater