ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4. september 2022
Kl. 10.00 - søn Kl. 17.00

TEGNEFILM: Bag om Tales of Zale

Søndag d. 4. september slår Klassisk Tegneskole på Ærøvej 1, dørene op for udstillingen Tegnefilm: Bag om Tales of Zale. Udstillingen sætter fokus på processen bag tegnefilm. Med udgangspunkt i webserien vises der storyboards, skitser og baggrunde, der giver et unikt indblik i alle de overvejelser, der skal til på vejen hen til en færdig film. Borgmester Michael Vindfeldt åbner udstillingen kl. 10.00 og efterfølgende er der mulighed for at møde instruktøren bag filmen, Sif Savery.

Udstillingen fejrer også, at der udgives sidste episode af Tales of Zale som webserie og er ment som inspirationskilde til andre unge: Tales of Zale afbilleder på særlig vis den kunstneriske udvikling fra teenage drøm til professionelt virke. Denne udvikling giver Sif yderligere indsigt i, i de supplerende artist talks.

Alle er velkomne under udstillingen, der vises frem til og med d. 18. september. Der er åbent dagligt fra kl. 10.00 – 17.00 på tegneskolen og der er gratis adgang. Frederiksberg Fonden har støttet udstillingen, der får premiere på Frederiksberg før den sendes til Viborg, hvor den bliver en del af Viborg Animations Festival.

 

 

Finder sted: Frederiksberg