Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. november 2021
Kl. 20.00 - 22.00

The Comedy Store – Bremen Teater

The Comedy Store er klar med line-up til det første af deres fire tilbagevendende shows i Bremen Teater.

Michael Odewale
En frisk og ufiltreret stemme kendt for at levere skarpt og smukt udført indhold tager Odewale komedieverdenen med storm. Hans debutshow #BlackBearsMatter vandt bedste show på både Leicester og Hastings Comedy Festivals i 2019 og opnåede kritisk anerkendelse ved Edinburgh Fringe 2019, hvilket gav ham en nominering til bedste nytilkomne i Dave Edinburgh Comedy Awards.

Christian Schulte-Loh
Christian Schulte-Loh er en international stand-up-akt fra Tyskland, der har optrådt i klubber og på festivaler i mere end 30 lande. Han optræder regelmæssigt i de største klubber i Storbritannien, Tyskland og på det europæiske kredsløb samt på Edinburgh Fringe.

Troy Hawke
FRINGE WORLD 2019 og 2020 Best Comedy Show nominerede og Weekly Comedy Award vinder 2019, 2020 Troy Hawke fremhæver en global ondskab, der har spredt sig til hvert hus i verden. Sandsynligvis din. TOTAL UDSALG KØR Edinburgh 2019, SÆLG RUN Perth Fringe World 2020 TOP 40 BEDSTE ANMELDEDE KOMEDIE VISER Edinburgh 2019.

The Comedy Store er beskrevet som fødestedet for alternativ komedie i Storbritannien og har været et springbræt og startskud for utallige stand-up stjerners karriere så som Michael McIntyre, Eddie Izzard og Jimmy Carr, der alle optræder på de verdensberømte scener.

Storbritanniens mest kendte komediemærke kommer nu til Europa og bringer fantastiske shows til byer rundt på kontinentet og præsenterer de klareste stjerner på den britiske stand-up scene.
Bremen Teater i København vil lægge scene til de fire programmeratte shows, med det første der finder sted lørdag 13. november 2021. Arrangementets line-up annonceres cirka en måneds tid før. Det bliver en aften med ren, ufiltreret komedie fra storbritaniens allerbedste.

 

Finder sted: Bremen Teater