Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. februar 2023
Kl. 16.00 - lør Kl. 17.30

Udstillings-forestilling: ELEKTRICITET

Hvad ville vi gøre i dag uden elektricitet? Hele verden er afhængigt af det, men hvad er elektricitet? Det er stadig uforståeligt for de fleste – magisk.

Tag med til en eksperimenterende udstillings-forestilling om den vestlige verdens fascination af fænomenet elektricitet. En fortælling om vores stræben efter at forstå og beherske elektricitet, og om hvordan elektricitet har forandret os som mennesker. Gennem teater, musik, billedkunst, historiske apparater og sitrende videnskabelige forsøg tager den Reumert-belønnede teater- og performancegruppe Hotel Pro Forma dig med på en medrivende rejse gennem historien.

Arrangementet foregår i udstillingen Dansk og Nordisk Kunst 1750-1900 – Danmarks største samling af kunst fra Guldalderen og Det Moderne Gennembrud. Publikum bevæger sig igennem udstillingen og forestillingen, som spejler sig i kunsten og kaster nyt lys på epoken.

Glæd dig til at blive endnu mere nysgerrig på den elektricitet, som revolutionerede verden og skabte det samfund, vi kender i dag

OBS: Inkluderet i entréen til SMK, men kræver pladsreservation.

 

 

Finder sted: SMK