Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mad i City

Spisesteder i København K

Som metropol for mad fra alverdens køkkener, er der masser af gode smagsoplevelser i vente i indre by. I centrum finder du alt lige fra store restauranter, der serverer gourmet i verdensklasse til små madboder på gaden og hyggelige caféer i København K.

Her på siden kan du klikke dig videre og finde inspiration til, hvor du skal nyde din næste frokost eller brunch i city, ligesom du også kan gå på opdagelse i vores nyheder om mad i byen.

God mad i København K

Som Danmarks hovedstad emmer København af liv og diversitet, hvilket også afspejler sig i det store udvalg af mad. Uanset hvad dine smagsløg søger, så er der nærmest garanti for, at du kan få stillet sulten i København K.

Du finder alt lige fra traditionel dansk mad i indre by, ligesom du også kan nyde nogle af de lækreste måltider inspireret af det italienske, vietnamesisk og mexicanske køkken. Madscenen byder også på smagsoplevelser fra østen, hvor særligt kinesisk og thai er blandt det mest populære take away i indre by.

Med andre ord finder du mad fra alle verdens hjørner, der med sikkerhed får munden til at løbe i vand og maven til at be’ om mere.

Når det gerne må være sundt og billigt

Selvom København K befinder sig på oversigten over en af de dyreste bydele i Europa, og selvom vi er hjemsted for dele af den gastronomiske elite, betyder det ikke, at du ikke også kan finde god og billig mad i indre by.

Som studerende er det flere steder endda også muligt at få studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Endelig er der også rig mulighed for at finde et sundt og nærende måltid i Købehavn K. Med et stort udvalg af sandwich-, salat- og vitaminbarer kan du for et beskedent beløb mætte dig i retter, der booster din energi og samvittighed.

I vores store Spiseguide kan du finde en samlet oversigt over nogle af de mest populære spisesteder i byen, ligesom du ved hjælp af diverse filtre kan finde frem til lige netop den type mad, du har lyst til i dag.