MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Havfruen

Restaurant Havfruen

Havfruen har eksisteret siden 1950’erne .Men omgivelserne og selve indretningen – den er præcis den samme.

Selve bygningen er ejet af den kendte danske arkitekt, Jens Møller-Jensen, som selv har designet en stor del af interiøret i restauranten, og det er her selvfølgelig stadig.Det er på alle måder et hus med sjæl, og det mærker man straks, når man træder ind.

Foto PR

Sprede kendskabet til god fisk

Den gamle og yderst charmerende restaurant har altid haft et særligt forhold til fisk, og det har den stadig. For Philip Viscovich, der ejer Havfruen, handler det især om at brede kendskabet til fisk og skaldyr.

”Vi vil gerne henvende os til den brede befolkning, og give dem et forhold til fisk og skaldyr. Der findes så mange lækre måder at tilberede dem på, og det vil vi gerne vise folk,” fortæller han.

Al fisken på kortet er bæredygtigt enten fanget eller opdrættet, og det er også vigtigt for Philip.Derfor skifter menukortet også jævnligt, og det kan godt variere på dagen, hvad der er kommet ind af frisk fisk.

Derudover består menukortet af en række lækre, bistroretter, og 80% af dem kan du smage for under 200 kr. Og det er altså en god pris på frisk, bæredygtig fisk – der endda smager så godt, som det gør hos Havfruen!

Foto Mathilde Mågård Hansen

Her er naturligvis klassikere som Moules Frites, Fish’n’chips og grillede jomfruhummere, men også lækre pastaretter med hjertemuslinger, en cremet fiskesuppe og friterede danske blæksprutter med tartarsauce.

Vi lover, at det kan blive svært at vælge blandt alle de mange lækre fiskeretter fra menukortet – og især når alle smagene sidder lige i (fiske)øjet.

 

Kontakt
Placering