Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Koedbyen
Adresse
Flæsketorvet 45-55, København, Danmark
Website
ismageriet.dk

Ismageriet Kødbyen

Ismageriets is er inspireret af klassisk italiensk gelato, og producerer hjemmelavet is af den højeste kvalitet. Vi tilbyder et spændende sortiment med kreative og lækre is varianter, som vil give dig unikke smagsoplevelser.

Vores butik ligger 2 minutters gang fra hovedbanen og 15 minutters gang fra Fisketorvet. Vi er placeret i Kødbyen på charmerende Vesterbro, hvor der er en uformel stemning og hvor du kan nyde din is i rolige omgivelser.

Ismageriet i Kødbyen er den største isbutik i Danmark på hele 500 kvm og har et bredt sortiment af is. Udover vores almindelige is varianter finder du også 8 veganske varianter!

Hele vores sortiment er sæson bestemt og vi skifter ugentligt ud, så du kan få lov til at prøve en masse spændende varianter.

I Kødbyen er der 1 times gratis parkering lige ude foran butikken, og efter kl. 17 er det uden tidsbegrænsning, så du kan nå og nyde din is i vores historiske omgivelser.

 

Vores udeareal og indendørs lounge område er stort og fyldt med siddepladser i solen med udsigt til det travle Flæsketorv.  Der er plads til hele familien, mødre gruppen med barnevogne eller andre som smutter en tur forbi på gåturen og hygger hos os. I vores butik er der plads til alle.

Du kan få en frisk start på dagen med vores lækre kaffe som du kan nyde ved vores hyggelige ude areal eller tage med på farten. Vi har et stort udvalg af kvalitets kaffe, som du kan dele med din studiegruppe, kollegaer eller familie.

Ønsker du at tage isen med hjem? Vi tilbyder online bestilling, hvor du kan spare 10% på literbokse og springer samtidig køen over, når du afhenter din bestilling i vores butik.

Skal du holde en større fest? Vi kan give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse! Book os til bryllup, firmafest, konfirmation eller andre store begivenheder. Så kommer vi ud til dig med vores charmerende retro isvogn eller isdisk, hvor vores medarbejder hjælper med at servere is. Her kan du læne dig tilbage og nyde at vi står for det og dine gæster eller medarbejdere kan få en sjov oplevelse med at vælge is.

Du kan også stå for det selv og booke vores isdisk til dit event. Her kan gæsterne selv lave deres is og få en sjov oplevelse med at sætte isen sammen og dekorerer den.

Vi har åbent alle ugens dage, hele året rundt inkl. helligdage.