Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20�-2911-scaled
Adresse
Søborg Hovedgade, Søborg, Danmark
Website
ismageriet.dk

Ismageriet Søborg

Ismageriets is er inspireret af klassisk italiensk gelato, og producerer hjemmelavet is af den højeste kvalitet. Vi tilbyder et spændende sortiment med kreative og lækre is varianter, som vil give dig unikke smagsoplevelser.

Hele vores sortiment er sæson bestemt og vi skifter ugentligt ud, så du kan få lov til at prøve en masse spændende varianter. Vi tilbyder lækker kvalitets kaffe, som du kan nyde ved vores hyggelige udeareal, i vores grønne gårdhave eller tage med på farten.

Butikken i Søborg har en perfekt placering på Søborg Hovedgade, så du let kan komme forbi med bussen, bilen eller cykel. Her er gratis parkering i området, så du nemt kan komme  og nyde din is og kaffe hos os. Vi har gjort os umage med indretningen og stemningen, så du kan få en oplevelse når du besøger os. Vi har et stort hyggeligt siddeområde med udsigt til travle Søborg Hovedgade, hvor du kan nyde din is med dem du har kær.

Vores hyggelige gårdhave er fyldt med blomster og grønne kontraster, hvor du kan slå dig ned med tæpper i skyggen eller solen.

Ønsker du at tage isen med hjem? Vi tilbyder online bestilling, hvor du kan spare 10% på literbokse og springe køen over, når du afhenter din bestilling i vores butik. 

Skal du holde en større fest? Vi kan give dig og give dine gæster en uforglemmelig oplevelse! Book os til bryllup, firmafest, konfirmation eller andre store begivenheder. Så kommer vi ud til dig med vores charmerende retro isvogn eller isdisk, hvor vores medarbejder hjælper med at servere is. Her kan du læne dig tilbage og nyde at vi står for det og dine gæster eller medarbejdere kan få en sjov oplevelse med at vælge is.

Du kan også stå for det selv og booke vores isdisk, som du selv kan afhente og have med til dit event. Her kan gæster selv lave deres is og få sjov med at sætte dem sammen.

Vi har åbent alle ugens dage, hele året rundt inkl. helligdage.