MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Guide til den bedste pizza i København

Har du lyst til pizza?

Det forstår vi godt – og derfor hjælper vi dig i denne guide med at finde frem til din nærmeste pizzarestaurant i København. Brug blot vores filterfunktion til at vælge bydel, og lad dig inspirere af de mange gode bud på lækre pizzasteder nær dig.

Filtrer Pizza restaurant

Byens bedste pizza

Med så mange gode bud og varianter tilgængelige i byen, er det så godt som umuligt for os at udpege Københavns bedste pizza. Og det er i virkeligheden også en individuel smagssag, hvilken type pizza, man er til.

Søger du en ægte italiensk pizza i København? Du ved, den autentiske pizza som vi kender fra ferie i Italien lavet med solmodne tomater, mozerella og frisk basilikum? Eller leder du efter en snasket en af slagsen med masser af ost og pepperoni til at pleje dine tømmermænd?

Der er masser af valgmuligheder, og er du er en af dem, der sværger ved ananas på din skinkepizza, så findes den veldebatterede Hawaii også på de flestes menukort. Så prøv de forskellige pizzeriaer i København, og afgør selv, hvor man får byens bedste pizza.

Pizza er ikke længere bare pizza

Selvom der stadig er rig mulighed for at få en god pizza, som du kender den på et pizzaria i nærheden af dig, så er der gennem de seneste år kommet mange flere unikke pizzasteder til.

Vi snakker alt lige fra gourmet pizza med de lækreste råvarer, over buffeter med all you can eat til de eksperimenterende, anderledes og bæredygtige. Man skal heller ikke lede længe efter glutenfri pizza i København, ligesom man kan få økologiske, laktosefri, vegetariske og veganske pizzaer rundt om i byen.

Der findes også deep pan og pizzaer med ost i skorpen, der altid smager af et stykke mere. Find din favorit og brug vores guide til at finde frem til dit nærmeste pizzaria i København.