Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. november 2020
Kl. 18.00 - 20.30

Chefs Table med Muchos Tacos

I Reffens nye spisehal, Werkstatt, hylder de maden og dens historie, og går i dybden med fortællingen, smagene og nuancerne.

I den anledning inviterer de på Chef’s Table med Mario Alberto Cruz fra Muchos Tacos og dykker dybt ned i de latinamerikanske smagsnuancer, gryder og historier. 

Smag den traditionelle, spicy og lækre mexicanske gryderet, Pozole og nyd de lækre fisketacos – fyldt med frisk fisk og velsmag. Opdag den mexicanske dessert, jericaya, der stammer fra Guadalajara og rund aftenen af med sødme og dybde. Få fifs, tricks og inspiration til din egen madlavning og lyt med, når Mario fortæller om sit ophav og kulinariske eventyr. Lær om den latinamerikanske gastronomi og nyd den i fuldt flor og autencitet på samme tid.

 

FORRET
Pozole – Traditionel gryderet fra Mexico lavet på gris & hominy majs, toppet med salat, jalapeño & frisk oregano og limesaft

HOVEDRET
Fish Tacos – Paneret torsk serveres med hjemmelavet majs tortilla, rødkål og sød/røget chipotle mayonnaise

DESSERT
Jericaya – Mexicansk dessert a la Creme Brûlée & Flan.

 

Finder sted: REFFEN