Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. december 2021
Kl. 19.50 - 22.00

Danish Music Awards Jazz

Kom med til årets helt store fejring af dansk jazz

Danish Music Awards Jazz vender tilbage til Bremen Teater, når årets jazzpriser uddeles mandag 6. december 2021. En god håndfuld af den danske jazzscenes mest markante livenavne indtager scenen, og Jeanett Albeck er showets værtinde, når cremen af dansk jazz hyldes på denne festaften.

Der er en del at fejre på jazzscenen lige nu. De danske spillesteder er igen åbne, og der er masser af muligheder for at komme ud og opleve jazzen på både små og større scener. Dansk jazz syder og bobler og har det godt. Et rekordhøjt antal nye jazzudgivelser er udkommet i løbet af det forgangne år, så der bliver rift om priserne, når årets jazzfest løber af stablen på Bremen Teater 6. december.

Der er garanti for godt selskab, når en række af jazzens markante navne indtager scenen på Bremen Teater i København og spiller live for publikum, lyttere og seere. Aftenen byder på et stærkt, varieret musikalsk program.

Du kan opleve følgende navne live:
Palle Mikkelborg & Jakob Bro
Erna & Lisbeth Diers
Snorre Kirk Quartet feat. Stephen Riley
Nebula
Jacob Anderskov: Spirit of the Hive

Garvet værtinde og masser af priser
Aftenens værtinde er for tredje år i træk skuespiller og musiker Jeanett Albeck, der med sin scenevante power og sin dybe forankring i musikkens verden som ingen anden kan binde en showaften af denne kaliber sammen.

Årets nominerede bliver offentliggjort 26. oktober. Lige nu lægger DMA-akademiet sidste hånd på afstemningen indenfor de forskellige kategorier, der samlet kommer til at tælle mere end 30 nominerede navne.

“Få løbende nyt om showet og de nominerede på https://jazzdanmark.dk/

 

Finder sted: Bremen Teater