Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. november 2021
Kl. 12.00 - tors Kl. 17.00

Davis Gallery inviterer til åbning af gruppeudstillingen

I Sagens Natur med:

SIIKU/Rasmus Nielsen og David H. Péronard (maleri, mixed media),
Jeppe Lauge (maleri), Neel Jans (maleri), Kat Whitehouse (kultegning),
Annette Wier (maleri), Lene Bødker (glasskulptur), Bent Hedeby (video og maleri), Jesper ”Jokeren” Dahl (maleri), Lene Winther (keramik),
og Úlfur Karlsson (maleri).

Vilde vinde, varme somre, våde somre, klimavalg og Gretha Thunbergs verdensturné. Bekymringen for planetens tilstand og biodiversitet er reel nok, og der er bestemt grund til at tro, at emnerne vil være oppe på lystavlen en rum tid endnu, måske for altid i vores levetid.

Med i bagagen har kunstnerne hver deres individuelle ståsted, deres personlige historie, samt deres egen bid af kunsthistorien i form af tidligere arbejdfelter og temaer, som deres værker og udtryk på udstillingen her er en naturlig forlængelse af.

Det er således ikke alene mere eller mindre flygtige strømninger, avisoverskrifter, konspirationsteorier eller mediepresset, værkerne udspringer af. Tvært imod afdækker kunstnerne flere og dybere lag, og rækker ud med mere end det flygtige, som her og nu fylder dagens diskurs.

Kunstnerne flest tager hellere mejsel og pensel i brug end megafon og mikrofon. Kunstnernes udsagn er både politiske og apolitiske. Det er livet som sådan, der er i spil.

 

Finder sted: Indre By