MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15. februar 2023
Kl. 19.00 - 20.30

English Comedy Night: SuperCut Valentines Comedy

SuperCut præsenterer: “In the Loves of Romance: The Spontaneous Rom-Com”

 

Slut dig til en nat med kærlighed og latter, når dette talentfulde team af komikere går på scenen for at bringe dig en fuldt improviseret romantisk komediefilm, der er lavet på stedet baseret på dine forslag. Forvent at se sjove og hjertevarmende øjeblikke, mens vores team skaber scener og karakterer på stedet, komplet med søde møder, romantiske misforståelser og alt det charmerende kaos, der følger med en romantisk komedie.

Uanset om du er fan af klassiske rom-coms eller bare leder efter en sjov og unik aften i byen, vil dette show helt sikkert få dig til at grine og svime natten lang. Så tag en date eller en gruppe venner og gå ned til “SuperCut: The Spontaneous Romantic Comedy”.

Du vil ikke gå glip af det! Hvem er SuperCut? SuperCut er et team af professionelle komikere og performere med over 40 års kombineret erfaring med at optræde foran et levende publikum. Disse komikere studerer film intenst for at indtage scenen og skabe nye og aldrig før sete komedieserier baseret på dine yndlingsfilmgenrer.

Hvad er spontan komedie? Spontan eller improvisationskomedie har intet manuskript eller forudbestemt dialog. Tænk på sketchkomedie, men ikke engang de optrædende ved, hvad der vil ske, før det sker. Charmen kommer fra, at publikum ser skuespillerne på scenen opdage sketches i øjeblikket og lige foran deres øjne. Hvordan kan vi bevise, at det ikke er skrevet?

Nå, det er dig, der giver os inspirationen til showet! Kom, læn dig tilbage, og grin sammen med os, mens komikere væver dine ideer ind i et gobelin af komedieguld!

 

Finder sted: Lygten Station