Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. april 2023
Kl. 19.00 - 21.00

Forfattermøder i Kunstnerkabareten

Mennesker og undergang

Mød tre forfattere til oplæsning og samtale om mennesker og undergang.

Glenn Bech har indtaget den danske litteraturscene med storm. Han debuterede med ’Farskibet’ i 2021, en erindringsroman om klasse, køn, vold og svigt. I 2022 udgav han manifestet ’Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet’, der med indignation, humor og sårbar skrøbelighed revitaliserer klassekampen for de glemte.

Rasmus Daugbjerg er en stærk ny stemme i dansk litteratur. Han skriver i et folkeeventyrligt univers, og trækker på stof fra myter, sagaer og eventyr, med paralleller til klimakrisen. Han debuterede i 2021 med ’Rygtet’, og hans seneste roman ’Trold’, som er en urovækkende og poetisk fortælling om magt, skæbne og omsorg, udkom i august 2022.

Ida Marie Hede mestrer en særlig skrivestil, der både bjergtager og frastøder. Hun debuterede i 2010 med romanen ’Seancer’ og har siden udgivet flere bøger. Hendes seneste roman ’Suget, eller Vasker du vores fuckfingre med dine tårer?’ (2020) er en bizar fremtidsroman om moderskab og begær, sorg og kærlighed.

Forfattermøder

I forbindelse med genopsætningen af den sorthumoristiske musikforestilling ’Jolly Weltschmerz!’ har Kunstnerkabareten inviteret en række af landets fremmeste forfattere indenfor til samtaler om nogle af forestillingens (og livets!) vigtigste temaer. Hen over tre aftener kan du i forlængelse af stykket opleve samtaler om kærlighed og smerte, mennesker og undergang og om rejsen fra bog til scene. Det bliver hårdt, det bliver muntert, det bliver très magnifique. Så kan vi være fælles om weltschmerzen et øjeblik.

Moderator: Kulturjournalist Felix Thorsen Katzenelson (Politiken)

 

Finder sted: Riddersalen