ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. september 2022
Kl. 19.00 - lør Kl. 22.00

Grand Nordic Festival – Musikhuset København

Velkommen til fjerde udgave af Grand Nordic Festival!

Årets særlige gæst er Maestro Ricardo Gallén, der spiller GUITAR SOLO i et sæt samt et andet sæt i interaktion med italienske storforfatter Marino Magliani.

I antikken var lyrens strengetoner og digtekunst uadskillelige. Med festivalen er det formålet at genoprette den lyriske forbindelse mellem et strengeinstrument og poesioplæsning. Grand Nordic Festival sætter sig for at iscenesætte dialogbaserede kunstmøder mellem guitarens stemme og poesiens klang med den parisiske salon som inspiration og med reference til den lyriske tradition i oldtiden.

 Festivalen er en tværæstetisk aktivitet af Foreningen OrdSelskabet, der har et årligt hovedemne for samtlige aktiviiteter – i 2022 er emnet FLUGTSPOR. Som følge heraf bliver Grand Nordic Festival i 2022 afviklet under emnet: TEMPUS FUGIT · tidens flugt. Her vil vi undersøge fuga som musikkoncept samt tidens flugt specifikt som eksistensfilosofik sondring.

Festivalen foregår i Musikhuset København på Vesterbro. Visionen er at sætte fokus på ligeværdighed, dialogens kraft og sameksistens i en krisetid.

 

Finder sted: Vesterbro