ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

23. november 2022
Kl. 20.00 - 22.00

JAN GRARUP OG HENRIK SAXGREN – BREMEN

Jan Grarup og Henrik Saxgren kommer til Bremen Teater med deres nye foredrag ”Ved verdens ende” – om krig og kærlighed af to fotografer der begge har været ved verdens ende både privat og professionelt. Foredraget indeholder billeder, der aldrig tidligere har været vist.

Henrik Saxgren (født 1. april 1953 i Randers) er en dansk fotograf og forfatter. Saxgren er uddannet reklamefotograf i sin fødeby 1974, men skippede hurtigt reklamen til fordel for dokumentarfotografiet. Han har udgivet en snes bøger og var i 1979 medstifter af den socialdokumentariske fotogruppe 2. maj og fra 1985 til 1991 billedredaktør på Månedsbladet PRESS. Henrik Saxgren har rejst over det meste af kloden. I 80’erne og 90’erne med fokus på Sydamerika, men de sidste mange år har han koncentreret sig om de nordiske lande med fokus på Grønland.

Jan Grarup (født 2. december 1968) var fastansat fotograf på dagbladet Politiken 2003-2009 og vinder sin første pris som 22-årig. Jan Grarup har rejst overalt i verden og har vundet mange, både danske og udenlandske fotopriser for sine billeder af krige og katastrofer rundt omkring på kloden. Jan Grarup udgav i 2006 en retrospektiv bog “Shadow Land” på Politikens Forlag med et stort udvalg af hans bedste reportagebilleder fra 1989 og frem og i 2017 den prisvindende AND THEN THERE WAS SILENCE. Han holder foredrag, underviser og er på reportager for internationale magasiner og nødhjælpsorganisationer.

 

Finder sted: Bremen Teater