MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

6. april 2024
Kl. 21.00 - 23.55

NikoCorlin + Pumps

GLØD præsenterer: To acts som vi glæder os helt utroligt meget til at præsenterer på den trekantede scene i Lygten Station.

 

PUMPS
Duoen Pumps bestående af August Hoffmann og Oskar Schade, har skabt en unik lyd, der er ved at cementere sig i den danske musikscene. Bandet er blevet rost af New York-mediet UGNY og Gaffa listede i 2022 Pumps EP, ‘Halfway’, som en af årets bedste udgivelser og som en af de artister, man skal holde øje med.

Med udgangspunkt i Oskar Schades lyrik om de reflekterende indre konflikter som ungt menneske, balanceret med August Hoffmanns smagfulde og komplimenterende produktioner, skabes et unikt lydunivers, hvis dualitet både byder op til dans og reflektion.

NIKOCORLIN
Niko elsker at spille koncerter og invitere ind i et unikt rum, hvor hendes musik kan folde sig ud og åbne sig i den virkelige verden. Sammen med publikum skaber hun et rum, hvor der er plads til at danse, synge med, blive rørt og lade sig omfavne af hendes genkendelige tematikker, nærværende væsen og smukke lydflade.

Hun arbejder i øjeblikket på sin EP ’If You Can Dream It’, hvor singlerne ’You Don’t Have Everything’ og ’Late To The Party’ er de første udspil fra. Sangene er præget af store synthlag, sørgmodige dronelyde og forvrængende guitarer med lag af forskellige processerede stemmer, der udgør et vådt, gloomy lydbillede. Lydbillede skal smelte sammen med tematikken om drømme, og hvordan de har det med at forvrænge virkeligheden og gøre, at det kan være svært at se klart. Samtidig er vores drømme også vores drivkraft. Det er dem, som ingen kan tages fra os.

NikoCorlin skriver med mod og ærlighed om de ting hun oplever, med et spirende håb om at kunne udfylde et tomrum hos flere minoriserede personer, der føler sig udenfor de strukturer, som vi har sat op for vores kunst og musik.

 

Finder sted: Lygten Station