Pop up middag på Restaurant Lunden
Kom med til Vintermiddag 2024, hvor bordene fyldes med “comfort food” af sæsonens råvarer og livlige naturvine!
Årets første sæsonmiddag afholdes sammen med Levi Luna hos Lunden på Nørrebro. Levi er både bag menuen og bag gryderne denne aften. Sæsonmelier står for vinene og har sammensat en vinmenu specielt til Levis vintermenu.
Det er Levi Luna og Sæsonmelier, som er bag vintermiddagen. Levi har som kok en fortid på blandt andet BÆST, Mêlée og Den Vandrette. Levis fokus er sammenholdet og fællesfølelsen i et måltid, og det er den ‘comfort’, vi tænker, der manglede i det kolde februar.
Bag Sæsonmelier er Kristina Muusmann, der importerer vin lavet med kærlighed og lav intervention fra Tjekkiet og Slovenien. Sæsonmelier skaber også vinoplevelser altid efter sæsonernes temperament. Kristina er uddannet sommelier og har mange års erfaring på gulvet, før hun startede Sæsonmelier.