Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

13. september 2022
Kl. 20.00 - 22.00

Stand up på Brewpub

En lattermild klubaften med stand-up i BrewPub gårdhave – måske den smukkeste i København – i fornemt selskab med:

 • André Jakobsen (Vært)
  André er aftens vært, hvor han guider publikum igennem showet, samtidigt med at han underholder og inddrager publikum på denne skønne aften i gårdhaven.
  André Jakobsen er stormet ind på den Danske stand-up scene, og er på BrewPub for første gang. Han har været i finalen i DM i Stand-up, har optrådt på Skanderborg Festival og optrådt på diverse scener i hele landet. André er sjov helt ind til benet og han er stensikkert kommet for at blive.
 • Lasse Madsen
  Lasse Madsen har optrådt i en del år efterhånden, og er kendetegnet ved sin jyske charme, stærke jokes og ekstraordinære gode improvisation.
  Han var æsel ved Zulu Comedy Galla 2017 og har haft succes på DR Ultra Snydt med Mahamad Habane, der opnåede en nominering til TV Prisen. Lasse fik for alvor hul på bylden, da hans sketches på Instagram gik viralt. Men Lasse er så meget mere end sjove videoer. Hjemmebanen er på stand-up scenen, og det viser han tydeligt! Han er altid en garanti for et godt stand up show.
 • Jakob Svendsen
  Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob Svendsenfat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme – eller mangel på samme! – og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi.
  Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst – han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om “survival of the fittest”.

 

Showet starter kl. 20:00, men du har mulighed for allerede at komme fra kl. 18:00, og nyde lidt godt at spise med en BrewPub Craft Beer, et glas vin eller drink.

 

Finder sted: Brewpub København